Usne

Povećanje usni je najkompleksniji i najzahtjevniji zahvat u estetskom segmentu proljepšavanja koji može izmjeniti djelomično ili potpuno fizionomiju lica i kao jedan od najuočljivijih sistema pri korekciji lica treba obaviti izuzetno pažljivo jer su promjene na usnama najuočljivije i svaka greška nestručne i needucirane osobe može dovesti do promjena koje vam se neće dopasti. Upravo zato smo i stavili posebno poglavlje što se tiče područja usana.

Najnoviji Juvederm UltraSmile trenutno Vas riješava malih ili nepravilnih usana dajući im ljepotu i putenost. Juvederm Ultrasmile je jedini preparat koji ne traži direktno popunjavanje u područje usni nego se iznad i ispod usni radi volumnioznost i vizualno usne više ne trebaju nikakve korekcije narednih 12 mjeseci.

Razlika između Juvederma Ultra i Juvederma Ultrasmile je u tome što Ultrasmile puno nježnije i mekše može oblikovati sva područja oko i u usnama točno kako želimo.

Mogućnosti koje Vam nudimo su: klasično povećanje, proširenje, volumen, oštriji rubni djelovi sa povećanjem, povećanje lijevog ili desnog dijela kod slučaja nesimetričnosti između lijeve i desne strane lica.

Primjenjujemo jedino Juvederm UltraSmile koji je po svim testiranjima najbolji od svih preparata. Trajnost je oko 1 godine a može se kad se malo otopi u usni nadopunjavati. Čisto je sintetski i gotovo da i nema alergijskih reakcija za razliku od drugih preparata poput Reastylana koji ima osnovnu bazu iz goveđeg i svinjskog porijekla kod kojeg su moguće relativno česte alergijske reakcije.

Postavlja se i vječno pitanje trajni ili topivi hijaluronski preparat?

Vrlo primamljivo je kad Vam doktor kaže “Imam za Vas preparat koji će Vam trajati 4 godine ili doživotno” poput AquaMid-a ili mješavine masnog tkiva uzete iz stražnjice.

Dakle definitivno primamljivije nego trajanje 1 godinu. Kao prednost je dužina trajanja, a kao nedostatak liječnička pogreška. Uštrcano npr. previše filera koji se npr. ne može dovoljno brzo otopiti za razliku od jednogodišnjeg. To bi u prijevodu značilo da kod jednogodišnjeg filera upravo zato što se lagano topi ne dolazi do opasnosti grešaka i tu su sve moguće greške ispravljive u relativno kratkom vremenu a opet daje se dovoljno rijetko da kod Vas ne izazove traume. Kod trajnih filera moguće je trajno ukloniti filer jedino operativnim putem kad se razrezuje usna i fizički vadi filer van organizma.

Ukoliko Vam vaš liječnik kaže da on ne griješi ili nikad nije pogriješio bježite glavom bez obzira jer apsolutno svi griješe a definitivno se svi trudimo to svesti nanajmanju moguću mjeru. Pa i oni koji ne griješe :).

Za usne je bitno da vas obrađuje licencirani liječnik zbog osjetljivosti područja.

imagesCA6JO28X
Ultrasmile-usne
Juvederm_ultra_smile
Izrezak442