STOMATOLOG ZAGREB

Promijenit ćemo više od Vašeg osmijeha, promijenit ćemo Vaš život

logo ordinacija dzun1x2

I za treće zube treba imati viziju - vrhunska estetika, pripajanje i sigurnost

Zubne proteze kao treće zube možemo podijeliti na djelomične (parcijalne) kad imamo nešto svojih zuba a prazne prostore nadoknađujemo zubima na zubnoj protezi i potpune (totalne) kada nam svi zubi nedostaju. Same proteze mogu biti izvedene na više načina: sa kvačicama, raznim pričvrscima kojima se vežu za naše zube, na implantatima sa prstenima kojima učvršćujemo protezu na implantate ili sa gumastim materijalima koji nam pospješuju vezanje proteze za zubno meso kad je ona ili neudobna ili lako ispada.

Cijene zubne proteze su iste bez obzira radi li se o potpunoj ili djelomičnoj protezi

zubna proteza 11. Standardna akrilatna zubna proteza: 3.000 kn (400€)

ivocap22. Akrilatna Ivoclar IvoCap zubna proteza (kvalitetna akrilatna proteza puno veće čvrstoće od standardne akrilatne proteze) - Ivocap proteze se rade u strojevima koji pod visokim pritiskom od 2-3 bara ubacuje materijal u specijalne kivete gdje se radi odljev vaše buduće proteze. Te su proteze čvršće i kvalitetnije od običnih akrilatnih proteza.(slika desno) : 4.000 kn (530€)

3. Akrilatna Ivoclar IvoBase zubna proteza - nove IvoBase zubne proteze se rade u potpuno automatiziranim strojevima koji pod visokim pritiskom gdje se potpuno automatiziranim sustavom ubacuje specijalni materijal u kivete. Te su proteze vrlo čvrste i puno kvalitetnije i ljepše od običnih proteza : 6.000 kn (800€)ivobasePotpuna proteza

4. AA zubna proteza - trenutno najbolje i najkvalitetnije Njemačke zubne proteze na svjetskom tržištu potpunog antialergijskog i antibakterijskog djelovanja. Otkrivanjem novih materijala i tehnika rada otkriveni su materijali koji ne izazivaju alergijsku reakciju. Sama alergijska reakcija može biti ograničena (pečenje i edem sluznice u usnoj šupljini gdje se proteza nalazi) ili šira kada na tijelu očitavamo znake poput plikova, konstantno curenje nosa, svrbež itd. Slične reakcije primjećujemo i kod osoba koji imaju mostove koji u svom kemijskom sastavu metala imaju nikal. Riješenje za sve ove alergijske probleme je jednostavno - ukloniti materijal koji uzrokuje problem, a mi ga primjenjujemo uporabom antialergijskog materijala. Reakcija pacijenta na novi antialergijski materijal je frapantna promjena iz vječito bolesne osobe u potpuno zdravu osobu bez ikakvih zdravstvenih problema. Antialergijske su teško lomljive proteze te se rade pod visokim pritiskom oko 6 bara. izuzetno dobro podnošljive zbog specijalnog materijala iz kojeg su napravljene.  Cijena 7.000 kn (930€)
schutz dental

5. Mekane zubne proteze - mekani materijal za proteze bojamekane zubne protezekod osoba preosjetljivih na tvrdoću zubne proteze nudimo mogućnost izrade proteza sa mekanim donjim dijelom koji prijanja na zubno meso. Rezultat je taj da više nema žuljanja, pritiska, ranica od proteza već vam zubi i te strašne i neugodne proteze počinju napokon predstavljati uživanje u svakodnevnom životu. Cijena 5.500kn (730€). Ukoliko želite mekani materijal staviti na Vašu staru protezu cijena je 1.500 kn (200€).

Elastične zubne proteze6. Elastične zubne proteze - kod jače osjetljivih na tvrdoću zubne proteze nudimo i mogućnost izrade potpuno elastičnih proteza. Rezultat je taj da više nema žuljanja, pritiska, ranica od proteza već vam zubi i te strašne i neugodne proteze počinju napokon predstavljati uživanje u svakodnevnom životu. Cijena 7.000kn (930€).

protesi mobile scheletrica e combinata7. Metalna ili Wironit zubna proteza - jedan  već pomalo koncept zastario koncepct. Moguće su proteze "bez kvacice", što se sidre odnosno pričvrščuju pričvrscima (etečmenima), teleskopima (dvostrukim krunicama) ili dolder prečkama koji su nevidljivi oku, a olakšavaju nošenje proteza. Prije predaje pacijentu na čeličnu ili titansku metalnu osnovu stavlja se na zube keramika ili akrilarne fasete te na tijelo proteze materijal u boji gingive (zubnog mesa). Razlika je što čelična struktura ima otprilike puno veću težinu u odnosu na talladium ili titanium legure. Cijena od 6.500 kn (860€) za čeličnu-wironit zubnu protezu ili 15.000 (2.000€) za talladium/titan strukturu po protezi. U ponudi imamo i platin-gold i po specijalnoj narudžbi zubne proteze iz čiste platine.

alpha_bio_mini8. Zubna proteza fiksirana na 2 ili 4 implantata -  Zubna proteza koja je fiksirana na 2 ili 4 zubna implantata. Protezu možemo fiksirati već tjedan dana nakon ugradnje implantata.

Cijena za zubnu protezu sa 4 implantata - 24.000 kn.

Cijena za zubnu protezu sa 2 implantata - 18.000 kn. 

Ordinacija dentalne medicine

 • Vrbik 22, Zagreb
 • Hrvatska
 • Tel. 01/ 6198 593

Radno vrijeme:

 • Pon.-pet. od 10:00 do 18:00
 • Subota i nedjelja po dogovoru

Ono što nas krasi

 • predanost
 • izvrsnost
 • educiranost
 • iskustvo
 • osobni pristup
 • vrhunska tehnologija
 • ljubaznost
 • ugodan i moderan ambijent
 • sve usluge na jednom mjestu
 • širok izbor usluga
 • vrlo povoljne cijene
 • česte akcije
 • sve opcije plaćanja
buttons24[1]

Zubi za zubne proteze mogu biti standardni ili visoko estetizirani ovisno o Vašim željama.

REPARATURA - POPRAVAK PUKNUTIH ZUBNIH PROTEZA

Osim izrade novih proteza ponekad trebamo postojeće proteze popraviti ili izvršiti neke promjene kako bi nam one bolje sjedile u usnoj šupljini. Svi prepravci i popravci proteza mogu se vršiti i kod nas uz mogućnost podizanja istog dana kad su i donesene.

ORDINACIJA DENTALNE MEDICINE - VRBIK 22, ZAGREB - TEL. 01/  6198 593

Ordinacija I Stomatologija I Zubni ispuni I Inlay ispuni I Zubne krunice I Zubni most I Zubne ljuskice I Zubni laminati I Zubne proteze I Zubni implantat I Zubna kirurgija I Paradontologija I Ortodoncija I Izbijeljivanje zuba I Stakleni nosaci I Endodoncija I Zubne udlage I Zubni kamenac I Zubni dijamanti I O materijalima I Sto je 5 dana I Zubi za 60 min. I Estetika lica I Tehnologija I Maticne stanice I Cjenik I Akcije I Za pacijente I Suradnja-ord.
!CENZS,wEGk~$(KGrHqF,!icE0G-0(WbYBNRK)ZsJLg~~0_12