Mezoterapija – facelifting bez operacije

Medicinska mezoterapija na bezbolan i učinkovit način postiže nekirurški face-lifting. Popunjuju se male bore lica dekoltea i vrata, izbijeljuje hiperpigmentacija i ujednačava ten. Metoda slovi kao vrhunska u tretmanima dugoročnog pomlađivanja kože lica.

Metoda je ta da se aktivnim poticanjem stvara kolagen tijekom cijele godine. Na tržištu je prisutno nekoliko raznih oblika mezoterapije a najbolji sistemi su duboke medicinske mezoterapije mikro iglicom ili automatiziranim uređajem koji apliciraju određenu količinu produkta na željeno mjesto. Mezoterapiju ukoliko se primjenjuje redovno držimo i kao buduću prirodnu zamjenu za botox poticanjem stvaranja našeg vlastitog kolagena kože.

Rezultat primjene mezoterapije je fantastično poboljšanje stanja kože na mjestima i okolo aplikacije, koje traje oko 1 godine. Koža je revitalizirana, ovlažena iznutra, puno elastičnija i sjajnija

Mi najčešće radimo sa jednogodišnjim tretmanom od 2ml. manjom polugodišnjim aplikacijom od 1ml ili 6 aplikacija tijekom godine za teže oštećene kože.

Mezoterapija je uz tretman vlastitim matičnim stanicama trenutno najbolji način za pomlađivanje kože lica posebno kod osoba, koji zbog vrste posla, teške šminke, izlazaka po zadimljenim prostorima ili pušačima uništavaju i svakodnevno isušuju svoje lice.

Cijena za godišnji tretman količinom od 2mL iznosi 4.000 kn

Cijena za polugodišnji tretman količinom od 1ml po posjetu iznosi 6.000kn (obuhvaćena su oba tretmana).

Cijena za 6 tretmana količinom od 1ml po posjetu iznosi 10.000kn (obuhvaćena su šest tretmana).

Mezoterapija lica

Ne propustite priliku za ljepotu i zdravlje! Rezervirajte termin odmah.

Rezervirajte termin