Popis stomatoloških usluga koje su Vam na raspolaganju

 

Ispuni (plombe)
ispuni plombeIspuni ili plombe se rade iz kompozita (bijele plombe) koji se vežu na zub bondingom (specijalnim ljepilom) ili najmodernijih stakleno ionomernih materijala koji se prirodno vežu na vlastiti zub.

Inlay / onlay
inlay onlayZahtjevni ste i želite najbolje? Inlay ili onlay ispuni iz zircon keramike koje smatramo doživotnim ispunima.

Krunice (navlake)
krunice navlakeZubna krunica je protetski nadomjestak kojom nadomještavamo na bilo koji način oštećenu ili neestetsku pojedinačnu zubnu krunu.

Mostovi
mostoviKod većih razmaka između zuba i kad ne želimo ugrađivati implantate stavljamo mostove.

Stakleni nosači / zubni bataljci
stakleni nosaci - zubni bataljciNemate svoj zub bitan za most a ne želite nositi protezu ili implantate. Stakleni nosači koji zamjenjuju Vaš zub koji nedostaje bez kirurgije gotovi zajedno sa mostom u 5 dana..

Proteze
protezeDentalne proteze predstavljaju najjeftinije rješenje u slučaju potpune ili djelomične bezubosti i ponekad najbolje rješenje za treću životnu dob.

Denziometrija kosti
Denziometrija kostiIzmjerite gustoću kosti sa digitalnim ultrazvučnim mjeračem gustoće kosti. Izjera se može vršiti i trudnicama i djeci jer radi na principu ultrazvučnih valova, a ne RTG zraka.

Implantati
implantantiKirurgija ne mora nužno i uvijek biti bolna. Krajnji rezultat može biti trenutna promjena na bolje i bezbolno.

Transplantacija zubnog mesa
Transplantacija zubnog mesaJednostavan zahvat kojim se Acelularni dermalni matrix implantira na zahvaćena mjesta sa oštećenom gingivom.

Zubni dijamanti
zubni dijamantiKao najdugotrajniji i najljepši produkt možemo Vam ponuditi prave dijamante za zube vrlo visoke čistoće, estetike i kvalitete.

Umjetna kost
Umjetna kostU slučaju potrebe radimo i nadoknade sa umjetnom kosti, poput augmentacije i osteoplastike (veće modelacije čeljusnih grebena). Operacije se rade pod lokalnom ili općom anestezijom ovisno o opsežnosti postupka.

Izbijeljivanje zuba
izbijeljivanje zubaSvi mi želimo imati lijepe i svijetle zube. U samo 45 minuta bijeli zubi mogu biti dostupni i Vama. Ili koristeći Xwhite trakice za usta u kućnom aranžmanu za jedan do dva tjedna do svjetlijih zuba.

Kirurgija
zubna kirurgijaKirurgija ne mora nužno i uvijek biti bolna. Krajnji rezultat može biti frapantna promjena stanja na puno puno bolje

Parodontoza
parodontozaParodontitis započinje upalom gingive, koja jače ili slabije krvari na dodir, a ukoliko se ne liječi, prelazi u parodontitis, koji zahvaća dublja područja zubnog korijena i koštanog tkiva te kasnije ispadanje zuba.

Zubni kamenac
zubni kamenacStručno čišćenje zubnog kamenca ultrazvučnim uređajem preporučuje se obaviti svakih 6 (šest) mjeseci za sve ljude bez obzira na to imaju li nekakav problem ili ne!

Ljuskice / Laminati
ljuskice laminatiKad imamo manja nezadovoljstva sa izgledom zuba poput boje ili oblika zubne ljuskice (veneers) ili zubni laminati (componeers) su pravi izbor za Vas.

Ortodoncija
ortodoncijaDo savršenog osmijeha u trenu. Najbolji ortodontski samoligirajući aparatići Damon, Inovation C i Forestadent Quick Clear po povoljnoj cijeni.

Endodoncija
endodoncijaEndodoncija je dio stomatologije koja se bavi liječenjem procesa na pulpi zuba odnosno “živcu” zuba. Endodonciju vršimo specijalnim strojevima koji svojim senzorima onemogućuju greške koje postožemo rukom.

O materijalima
o materijalimaZircon keramika, abrazivna ili titan keramika. Sa niklom ili bez njega, ovdje možete doznati sve o materijalima koje vam ugrađujemo.

Bezmetalni zircon implantati
implantantiZa one koji traže bezkompromisna rješenja i ne pristaju na ništa manje jedini imamo u ponudi potpuno bezmetalne keramičke implantate i bezmetalne lava zircon implantate u sistemu all-on-4, all-on-6 ili all-on-8, ovisno o indikaciji.

Ne propustite priliku za ljepotu i zdravlje! Rezervirajte termin odmah.

Rezervirajte termin