JUVEDERM ULTRA 2,3,4 (DERMALNI FILERI ZA BORE OBRAZA)

Najbolji dermalni fileri ili punjači na svjetskom tržištu za ispunjavanje obraznih bora je svakako Juvederm Ultra. Ovisno o dubini bora određujemo treba li nam Ultra 2, 3 ili 4. Razlika nije samo u količini već i u koezistenciji materijala koji se daje tako da je prije svega bitna dobra procjena liječnika. Juvederm preparati traju oko 1 godine ili duže ovisno o svakom pojedinom organizmu i njegovom metabolizmu. Kao takav se najmanje puta mora ponovno aplicirati od svih drugih hijaluronskih dermalnih filera.

Zbog svoje visoke stabilnosti i nealergijskih karakteristika izrazito je biokompatibilan sa ljudskim tkivom i može se aplicirati bez prethodne probne aplikacije.

U našoj se ordinaciji koristimo isključivo najkvalitentijim prozvod hijaluronske kiseline Juvederm, tvrtke Allergan. Ista firma proizvodi i botox. Za razliku od svih ostalih proizvođača filera sa hijaluronskom kiselinom, Juvederm ima u sebi anestetik pa ne boli pri aplikaciji i djeluje kao vazokonstriktor (steže krvne žilice) tako da nakon primjene njime nema oteklina. Posebnost svemu je i minimalan broj uboda koji vam sve to i garantira. Osim što ne izaziva imunološki odgovor organizma poput alergijskih reakcija

Proces apliciranja juvederm hijaluronske kiseline je potpuno bezbolan a rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije. Kako hijaluronska kiselina stimulira u organizmu i pojačanu produkciju vlastita kolagena sam se rezultat u smislu poboljšanja stanja lica može još dodatno pojačati.

U svakom slučaju, želite li najbolje za sebe i svoje lice to je Juvederm hijaluronski filer.

Ne propustite priliku za ljepotu i zdravlje! Rezervirajte termin odmah.

Rezervirajte termin

Ako Vam je lakše javite se putem kontakt forme:

13 + 13 =