HIJALURONSKI FILERI / PUNJAČI JUVEDERM

U svakodnevnoj medicinskoj praksi najtraženiji i najpopularniji dermalni filer je hijaluronoska kiselina koja je na tržištu prisutna u nekoliko komercijalnih varijanti. Dermalni fileri ili punjači su injekcijski preparati koji se mikro iglicom unose u željena područja lica – bore lica kako bi se bore smanjile ili potpuno uklonile, osvježio izgled lica, izvršili određeni korektivni zahvati npr. popunio volumen jagodica, obraza, usnica ili svih onih zona lica gdje je došlo do smanjenja tkiva.
Hijaluronska kiselina je dugi niz godina glavno sredstvo za terapiju bora. To je stabilizirana hijaluronska kiselina neživotinjskog porijekla koja se proizvodi biotehnološkim postupcima u strogo laboratorijskim uvjetima. Upravo zbog njezine visoke stabilnosti i nealergijskih karakteristika izrazito je biokompatibilna s ljudskim tkivom i može se aplicirati bez prethodne probne aplikacije.

juvederm ultra

Koristimo isključivo najkvalitetnije proizvode tvrtke Allergan

U našoj se ordinaciji koristimo isključivo najkvalitetniji proizvod hijaluronske kiseline Juvederm, firme Allergan. Ista firma proizvodi i botox. Za razliku od svih ostalih proizvođača filera s hijaluronskom kiselinom ima anestetik pa ne boli i djeluje kao vazokonstriktor (steže krvne žilice) tako da nakon primjene njime odlazite natrag na posao kao da ste bili na kavi. Posebnost svemu je i minimalan broj uboda koji vam sve to i garantira. Juvederm je jedini filer koji ne izaziva imunološki odgovor organizma poput alergijskih reakcija.

Rezervirajte termin. Nakon tretmana možete na posao, kao da ste bili na kavi.

Proces apliciranja naše hijaluronske kiseline je potpuno bezbolan a rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije. Kako hijaluronska kiselina stimulira u organizmu i pojačanu produkciju vlastita kolagena sam se rezultat može još dodatno pojačati.
Trajanje učinka hijaluronskih injekcijskih Juvederm preparata je uglavnom oko jedne godine ovisno o količini aplicirane hijaluronske kiseline ali i duže ovisno o svakom pojedinom organizmu i njegovom metabolizmu.

 

AKCIJA

Tretmani bora hijaluronskom kiselinom

Juvederm “Allergan”

 

  • Juvederm Ultra 2 (za male bore lica) 2.000 kn
  • Juvederm Ultra 3 – 1ml (za srednje velike bore lica) 3.000 kn
  • Juvederm Ultra 4 – 1ml  (za dublje bore lica) 3.000 kn
  • Juvederm UltraSmile (za oblikovanje i manja povećanja usni) 2.000 kn
  • Juvederm Volbella – 1ml (za veća povećanja usni) 3.000 kn
  • Juvederm Volift – 1ml (za face lifting nekih područja lica) 3.000 kn
  • Juvederm Volite 1ml – 3.000 kn
  • Juvederm Voluma – 1ml (za face lifting i oblikovanje lica) 3.500 kn