JUVEDERM ULTRA SMILE (VOLUMEN I DEFINICIJA ZA USNE)

Najbolji dermalni fileri ili punjači na svjetskom tržištu za slučajeve povećanje usni je svakako Juvederm Ultra Smile. Juvederm preparati za usne traju oko 1 godine i kao takvi se najmanje puta moraju ponovno aplicirati. Aplikacija se provodi ovisno o Vašim željama a jedna ampula je u pravilu dovoljna za ispunjenje svih želja oko usnica.

Zbog svoje visoke stabilnosti i nealergijskih karakteristika izrazito je biokompatibilan sa ljudskim tkivom i može se aplicirati bez prethodne probne aplikacije.

U našoj se ordinaciji koristimo isključivo najkvalitentijim prozvod hijaluronske kiseline Juvederm, firme Allergan. Ista firma proizvodi i botox. Za razliku od svih ostalih proizvođača filera sa hijaluronskom kiselinom ima u sebi anestetik pa ne boli i djeluje kao vazokonstriktor (steže krvne žilice) tako da nakon primjene njime nema oteklina. Posebnost svemu je i minimalan broj uboda koji vam sve to i garantira. Osim što ne izaziva imunološki odgovor organizma poput alergijskih reakcija,

Proces apliciranja juvederm hijaluronske kiseline je potpuno bezbolan a rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije. Kako hijaluronska kiselina stimulira u organizmu i pojačanu produkciju vlastita kolagena sam se rezultat može još dodatno pojačati.
Trajanje učinka hijaluronskih injekcijskih preparata je uglavnom oko jedne godine ovisno o količini aplicirane hijaluronske kiseline ali i duže ovisno o svakom pojedinom organizmu i njegovom metabolizmu.

  • Juvederm UltreSmile: ampula za manja povećanja i oblikovanja usni 2.000 kn
  • Juvederm Volbella: ampula za veća povećanja i oblikovanja usni 3.000 kn