Ortodoncija

Kada ortodontski slučaj ne tretiramo, on sa godinama postaje sve teži i teži, a zbijeni zubi postaju još zbijeniji.

Primjenom ortodontskih tretmana nove generacije možemo popraviti stanje u onakvo kakvo je pacijent povremeno samo sanjao i djeci i odraslima. Ortodontska terapija može biti uspješna u svakoj dobi, a odrasli osobito cijene terapiju zbog kreiranja lijepog osmijeha te se u potpunosti dovodi do pozitivnih promjena u usnoj šupljini i uspostavljavljanja savršene harmonija lica.

Ortodontskom terapijom u starijoj dobi poboljšavamo samopouzdanje i izgled. Iskrivljeni zubi i loš zagriz mogu doprinjeti gubitku zubnog mesa i kosti, karijesu i nepravilnom trošenju zubne supstance. Naprave i tehnike koje se danas koriste smanjuju nelagodu, smanjuju učestalost kontrola i omogućavaju vam da izaberete između nekoliko mogućnosti. Stavljanjem lagane sile u kontroliranome smijeru, bravice i žica pomiču zube u željenom smijeru.

Jednostavno, brzo i efikasno – cijeli je postupak gotov u jednom posjetu. Dogovorite termin!

Lijepi osmijeh i povećano samopouzdanje, poboljšana mogućnost čišćenja i održavanja higijene smanjuje mogućnost karijesa i gubitka zuba. Reducira se mogućnost za pojavom drugih problema, kao npr nepravilnog trošenja površine zuba, prevelikog opterećenja periodonta i kosti, nepravilnosti u zglobu (što može dovesti do glavobolja i boli u vratu), smanjuju se ili eliminiraju problemi sa zglobom, škripanjem zuba (bruxizma), poboljšava se govor itd.

Cijeli postupak je gotov u jednom (ukoliko već imate ortopansku RTG snimku) ili dva posjeta. Ako su dva posjeta, prvi je kad nas posjećujete (mi Vam kažemo koju RTG sliku trebamo i sa njom dolazite drugi puta u ordinaciju gdje vam se uzima otisak i stavlja fiksni aparatić za zube. Jednostavno, brzo i efikasno.

Cijene:

  • Bijeli fiksni aparatić za obje čeljusti sa svime pregledima, korekcijama 14.000 kn
  • Damon fixni aparatić za obje čeljusti – najbolji bijeli ili prozirni fiksni zubni aparatić za obje čeljusti  sa svim pregledima i korekcijama 18.000 kn

Estetika lica

Za vječno mlad izgled

Tehnologija

Za one koji su uvijek korak ispred bolesti

Ostale stomatološke usluge