Cytori – najbolja tehnika izdvajanja matičnih stanica iz tkiva čovjeka

Od 2012 godine osim klasičnih tretmana hijaluronskom kiselinom radimo i 100% prirodne tretmane serumom vlastitim matičnim stanicama uzetim iz masnog tkiva trbuha ili bedara u suradnji sa partnerskom klinikom. Procesom separacije, matične stanice odvajamo od masnih stanica, ispiremo specijalnim enzimima te ih nakon procesa razdvajanja injektiramo na mjesta koja želimo poboljšati. To mogu biti bore, obrazi, razne nepravilnosti, ožiljci i sl. Rezultati su odmah vidljivi, a lice tretirano na ovakav način može ostati mlado i svježe dugi niz godina. Nikakvih neželjenih posljedica nema jer se radi s vlastitim matičnim stanicama koje organizam prepoznaje kao vlastite i ne odbacuje. Apsorpcija novog tkiva je puno sporija i time puno isplativija. Postupke ubacivanjem vlastitih matičnih stanica možemo primjenjivati i za brzo pomlađivanje, rehidraciju i revitalizaciju cijelog lica slično mezoterapiji lica.
Nakon tretmana dobivate prirodan i svjež izgled, a Vašem licu biti će omogućena mimika tako da nećete imati ukočenost lica. Svakim danom će biti sve bolje jer pomlađivanje izvedeno na ovaj način omogućuje mladolik izgled više godina.
Prije tretmana sa matičnim stanicama poželjno je prestati pušiti oko 2 tjedna prije tretmana i 2 tjedna nakon. Također ne biste trebali uzimati lijekove koji pojačavaju krvarenje (aspirin, andol, marivarin i sl.). Doze koje uzimamo i pripremamo ovise o potrebnoj količini za lice.
Tretmane matičnim stanicama radimo u Zagrebu i Udinama (ITA) i od kraja 2016 godine u Milanu (ITA) u suradnji sa partnerskim klinikama. Napominjemo da to nisu tzv. tretmani matičnim stanicama plazmom, uzetom iz krvi, nepoznatih izvora ili u kremama, kao ni čisto masno tkivo. Riječ je o trenutno najnaprednijem postupku separacije (izdvajanja) matičnih stanica iz masnog tkiva i apliciranja matičnih stanica u željeno područje.

cytori_therapeutics_logo[1]3