ZUBNA KRUNICA

Zubna krunica (navlaka) je fiksni protetski nadomjestak koji pokriva jednu zasebnu krunu zuba dajući mu potpuni estetski dojam.

Ukoliko želite najbolje zubne krunice svakako nas pitajte i zatražite ponudu. Zbog povoljne cijene i dokazano visoke kvalitete ne smatramo se bez razloga najboljima u struci. Vrstu zubnih krunica određujemo ovisno o Vašim željama i mogućnostima. Mogu biti klasične metal keramičke ili zircon bezmetalne krunice. Od svake imamo nekoliko vrsta i to svaku sa većom estetskom razinom.

Metal keramika (porculanske navlake na medicinskom čeliku)

Možete se odlučiti za izradu nadomjestaka od kvalitetnih povoljnih materijala poput metal keramike ili nešto skupljih ali estetski puno prirodnijih i ljepših zircona (cercon). Danas se izrađuju lijevani nadomjesci iz čelika bez nikla, talladiuma ili titaniuma na koje se nanaša i kemijski veže keramika. Mi u svome radu primjenjujemo vrhunsku njemačku keramiku VITA ili cerecpo želji abrazivnu keramiku IVOCLAR-ovu iz Liechtensteina u kombinaciji sa navedenim metalima. ABR keramika je keramika novije generacije sa puno boljim svojstvima i puno većim izborom odabira boja i dodataka koji pospješuju estetiku. Upravo zbog tih elemenata estetika je kod novije generacije u odnosu na staru generaciju metal keramike ljepsa 20-30%. Slijedeca stepenica u razvoju je Talladium keramika sa djelomicnim sastavom titaniuma i potpuna titan keramik. Najveća razlika kod nje se krije u vrsti metala koji je 2/3 tanji u odnosu na standardne čelike. Time ostaje više mjesta za estetiku tj. keramiku i radovi ispadaju prekrasni.

Zircon keramika

Ukoliko želite vrhunsku estetiku preporučamo bezmetalnu keramiku odn. najnoviju kompjutorski dizajniranu Zircon keramiku, dizajniranu i izrađenu pomoću računala i stroja sa automatskom obradom materijala bez doticaja ljudske ruke.

Kod mnogih ljudi javlja se potreba za izradom više ili manje složenih zubnih nadomjestaka, bilo mobilnih ili fiksnih. Kod nas možete dobiti najnovije postignuće iz stomatologije – titan i zircon keramiku izrađenih CAD/CAM tehnologijom, koja se temelji na kompjutorskim 3D programima, kod kojih praktički ne postoji mogućnost ljudske pogreške a za svaki rad tog tipa dobivate i certifikat. Niže su navedeni opisi bezmetalnih zircon keramika.

IPS e.max (Ivoclar – Liechtenstein)

e.max je kvalitetna estetska zircon keramika koju obrađujemo u CADCAM Sirona Cerec sustavu

 

Screen_Shot_2013_03_25_at_11_49_31_AM

Incoris Circonia (Zircon Ivoclar – Liechtenstein)

Incoris je vrhunski zircon materijal koji se nakon brušenja premazuje željenom bojom i dodatno peče u keramičkoj peći.

 

incoris_zi_1

Lava Ultimate (3M ESPE – USA)

Lava Ultimate je najkvalitetnija opcija zircon keramike na svijetu. Najčvršća i bez dodatnih lakova i pečenja. Trenutno najbolja estetika na svijetu.

223593-01_detail

Izradite zubnu krunicu

Rezerviraj termin

Ostale stomatološke usluge