Povećanje usni
povecanje usniNajbolji dermalni fileri ili punjači na svjetskom tržištu za slučajeve povećanje usni je svakako Juvederm Ultra Smile i Volbella. Juvederm preparati za usne traju oko 1 godine i kao takvi se najmanje puta moraju ponovno aplicirati.

Botox
botoxBotulinum toksin, poznatiji kao botox, prirodni je pročišćeni protein koji koristimo posljednih desetak godina u medicini, oftalmologiji, neurologiji i stomatologiji. Idealan je za brza i bezopasna pomlađivanja lica.

Dermalni filleri Juvederm
filleri juvedermDermalni fileri ili punjači su injekcijski preparati koji se mikro iglicom unose u željena područja lica – bore lica kako bi se bore smanjile ili potpuno uklonile, osvježio izgled lica, izvršili određeni korektivni zahvati npr. popunio volumen jagodica, obraza, usnica ili svih onih zona lica gdje je došlo do smanjenja tkiva.

Mezoterapija
MezoterapijaMezoterapijom se na bezbolan i učinkovit način postiže nekirurški face-lifting. Popunjuju se male bore lica dekoltea i vrata, izbijeljuje hiperpigmentacija i ujednačava ten. Metoda slovi kao vrhunska u tretmanima dugoročnog pomlađivanja kože lica.

Matične stanice lica
maticne stanice licaOd 2012 godine osim klasičnih tretmana hijaluronskom kiselinom radimo i 100% prirodne tretmane punjenja bora lica i oblikovanja lica serumom iz vlastitih matičnih stanica uzetim iz masnog tkiva trbuha ili bedara. Cytori patentirana tehnika slovi kao najbolja tehnika izdvajanja nediferenciranih matičnih stanica iz masnog tkiva,

PRP plazma
platelet rich plasmaPRP ili PLATELET RICH PLASMA je prirodan postupak pomlađivanja i regeneracije kože pomoću plazme u kojoj se nalazi manji broj vlastitih matičnih stanica i faktora rasta. Uzimamo ga direktno iz vaše krvi i nakon aktivacije apliciramo u područje lica.

Bore Čela
bore čelaBore čela u koje ubrajamo vodoravne bore / linije čela i glabelu (područje između obrva i oči) mogu se kvalitetno riješiti sa jednom ili dvije ampule ukoliko se radi o maksimalnoj dozi. Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 2 minute.

Liječenje migrene
lječenje migrenaMigrena je jedna od najčešćih vrsta glavobolja koja je prisutna kod 15 – 20% stanovništva (kod 12 – 20% žena i 3 – 6% muškaraca). Obično se javlja između 20 i 40-te godine života, ali se može javiti i u djetinjstvu i starijoj životnoj dobi.

Gummy Smile
gummy osmjehGummy smile odnosno povećana vidljivost zubnog mesa (gingive) koje se vidi kad se nasmijemo jednostavno je rijesivo botox tretmanom. Daje se u pravilu jedna ampula i eventualno još jedna za 15 dana ukoliko se gornja usna nije spustla koliko smo željeli. Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 30 sekundi.

Bunny smile
bunny smileBunny smile ili zečji osmijeh je povećano boranje u području gornjeg dijela nosa koje se vidi kad se nasmijemo te je jednostavno rijesivo botox tretmanom. Daje se u pravilu jedna ampula Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 30 sekundi.

Bruksizam Zuba
bruksizamBruksizam je pretjerano i nesvijesno škripanje zubima koje se javlja uglavnom noću za vrijeme spavanja. Trajanje je oko pola godine a cijena se formira po utrošenim jedinicama botox-a što ovisi od osobe do osobe.

Bore očiju
bore ocijuBore očiju mogu se najbolje riješiti sa jednom ampulom botox-a Ukupno vrijeme aplikacije botoxa je 1 minuta.

Bore obraza
bore obrazaOvisno o dubini bora određujemo treba li nam Ultra 2, 3 ili 4. Razlika nije samo u količini već i u koezistenciji materijala koji se daje tako da je prije svega bitna dobra procjena liječnika. Juvederm preparati traje oko 1 godine i kao takav se najmanje puta mora ponovno aplicirati.

Podočnjaci
PodocnjaciJednostavno, brzo i bezbolno neoperativno rješenje za smanjenje podočnjaka sa hijaluronskim filerima je svakako najbolja postojeća opcija kad još ne treba operativno djelovati. Trajnost je i preko jedne godine jer je to mjesto izuzetno tanko i absorpcija se tamo dešava sporije nego na ostalim dijelovima gdje možemo aplicirati filere.

AKCIJA!

  • Jednogodišnji tretman botox-om od 150 jedinica svaka 4 mjeseca – 3 Vistabel bočice od 50ij uz aplikaciju svaka 4 mjeseca za samo 4.500 kn.
  • Veliki jednogodišnji tretman botox-om od 300 jedinica svaka 4 mjeseca – 3 bočice od 100ij uz aplikaciju svaka 4 mjeseca od 8.400 kn za samo 7.900 kn.
  • Sve plativo do 12 rata bez kamata

ESTETIKA LICA

U našoj ordinacije možete obaviti sve vrste pregleda i tretmana, od izbjeljivanja do složenih kirurških operacija. Naručite željeni tretman odmah.

Ne propustite priliku za ljepotu i zdravlje! Rezervirajte termin odmah.

Rezervirajte termin