Radno vrijeme ordinacije

10.00-18.00, subota i nedjelja po dogovoru

 

 

Kontakt informacije i radno vrijeme ordinacije

Ako ste zainteresirani za tretman, najbrži način je da nas nazovete:

 • Iz Hrvatske: 01/ 6198 593
 • Iz inozemstva +385 1 6198 593 ( 00385 1 6198 593)
 • Radno vrijeme: 10.00-18.00, subota i nedjelja po dogovoru
 • Ordinacija dentalne medicine nalazi se na adresi Vrbik 22 u Zagrebu
 • E-mail: grafincorp@yahoo.com

Upitnici o zdravlju

Ako ste u mogućnosti, molimo Vas preuzmite upitnik o zdravlju:

FDI UPITNIK O ZDRAVLJU (MS Word)
FDI UPITNIK O ZDRAVLJU (Adobe PDF)
FDI HEALTH QUESTIONNAIRE (MS Word)
FDI HEALTH QUESTIONNAIRE (Adobe PDF)

Kako otkazati već dogovoreni termin

Moderan način života donosi nam nepredvidive situacije i koliko god se mi trudili maksimalno se prilagoditi Vašem rasporedu ponekad to jednostavno neće biti izvedivo. Ako niste u mogućnosti doći na već dogovoreni termin, molimo Vas da nam to nam javite 24 sati ranije kako bismo ga mogli prepustit drugom zainteresiranom pacijentu.
Načini plaćanja

Naša glavna briga je Vaše dentalno zdravlje te pridajemo sve od sebe kako bi svaki Vaš posjet nama bio što je moguće kvalitetniji i ugodniji.

Svaki pacijent će nakon prvog pregleda i konzultacija koje su besplatne dobiti cjelokupan plan terapije i financijski predračun kojeg ćemo ga se maksimalno prilagoditi Vašim željama i mogućnostima.

Način plaćanja

Plaćanje je moguće gotovinom na koju dajemo dodatan popust na sve iskazane cijene kao i nekim kreditnim karticama na rate bez kamata i potrošačke kredite: American express, Mastercard, Visa, Maestro, Diners.

Garancija

Garancija na titanski ili cirkonski (zircon, zirconia ili cercon) dio implantata (produkt) koji se ugrađuje u kost je doživotna. Garancija se odnosi na lom i biokompatibilnost titana. 
Svi pacijenti nakon kirurške ugradnje implantata dobivaju implantološku knjižicu koja sadrži datum zahvata, proizvođača, serijski broj zubnog implantata i poziciju ugradnje implantata kao jamstvo originalnosti i kvalitete. 
Implantološka knjižica, služi pacijentima kao osiguranje autentičnosti implantata i mogućnost da implantat nadograde bilo gdje u svijetu.
 
Nakon završetka rada, pacijent treba dolaziti dva puta godišnje na redovite kontrole na kojima doktor provjerava oralnu higijenu, stanje zubnog mesa i kosti, i postoji li ikakvo oštećenje na navlakama. Svi zubni implantati se 3 do 4 mjeseca nakon ugradnje moraju staviti u funkciju tj pod fiksno pretetski ili mobilni rad (most/proteza). Pregledi su nužni kako bi se dugoročno osigurala stabilnost samog rada.
Za dugovječnost je jako bitna oralna higijena da ne dođe do upale oko implantata zbog čega je, u pojedinim slučajevima, potrebno izvaditi implantat te nakon određenog vremena, ponoviti ugradnju.
Današnji implantološki sustavi pružaju odličnu dugoročnu prognozu i sigurnost. Uspješnost od skoro 100% predstavlja najsigurniji i najtrajniji oblik stomatološke terapije. Uz dobru oralnu higijenu pacijenta i obavezne redovite kontrole terapeuta i kvalitetnu koštanu potporu, može trajati doživotno.
Garancija je podložna godišnjim općim kontrolama. Stomatološki tretman ovisi i o zdravstvenom stanju i navikama oralne higijene pacijenta za koje stomatolog ne može preuzeti odgovornost. 

Garancija se odnosi na kvalitetu rada/proteze isporučenog pacijentu i vrijedi samo u sljedećim slučajevima:

 • ako pacijent dolazi redovito na kontrolni pregled i čošćenje zubnog kamenca (minimlano 2 puta godišnje)
 • ako se pacijent pridržava uputa doktora vezano za oralnu higijenu i posebnog čišćenja proteza
 • ako se defekt napravljenog zubno protetskog rada (kruna, inlay, most, totalna proteza…) može pripisati fazi obrade zubnog tehničara

Garancija ne vrijedi u sljedećim slučajevima:

 • ako pacijent ne dolazi redovno na propisane kontrolne preglede
 • ako se pacijent ne pridržava uputa doktora vezano za oralnu higijenu i posebnog čišćenja proteza i zubnih mostova.
 • ako pacijent ne koristi protezu na odgovarajući način (padne mu na tvrdu površinu, udara s njom o nešto ili je ošteti..) 
 • ako pacijent odbije izradu noćne udlage za rasterećivanje zagriza; ili istu ne koristi, s obzirom da u nedostatku fiksacije pa pritom porculanska faseta može puknuti a ljuskica porculana može se okrhnuti.

Garancija ne uključuje

 • upalu zubnog živca, bolesti paradonta ili zubnog mesa
 • troškove puta, smještaj, 
 • troškove nastale iz drugih razloga (npr. izostanak s posla).
 • kvar/lom prirodnog zuba ispod mosta/krunice

Ordinacija preuzima odgovornost za izvršene zahvate i izrađene proteze predane od strane stomatologa. U garanciju ulaze samo predani protetski radovi, popravci stomatoloških radova ili eventualno izrada novih radova. U garanciju nisu uključeni troškovi puta, smještaj, troškovi nastali iz drugih razloga te koji nisu vezani uz stomatološke usluge.

kartice

 

Naše stomatološke usluge

Ne propustite priliku za ljepotu i zdravlje! Rezervirajte termin odmah.

Rezervirajte termin