ZUBNI DIJAMANTI / BRILJANTI

Svi smo čuli za zubne cirkone koji su jeftinije kopije dijamanata i safira. Takvi slični cirkoni odnosno brušeni stakleni kamenčići od no name proizvođača do Swarovskog nude povoljne zamjene za dijamante.

dijamanti

Svaki dijamant ima svojih 4C: karatažu (Carat weight), čistoću (Clarity), lom (Cut), boju (Color)

Razlika između stakla koji se radi od kvarcnog pjeska i dijamanata koji su nastali prirodno od ugljika je u čvrstoći i ljepoti. Ako ste se odlučili za orginal kao najdugotrajniji i najljepši produkt možemo Vam ponuditi dijamante za zube vrlo visoke estetike i kvalitete. Karakteristika tih dijamanata je da su oni brušeni potpuno drukčije nego oni za nakit. Donji dio je plići i time se manje oštećuje zubna struktura. Da bi dijamant zasjao u svojoj punoj ljepoti i svojim lomom svjetla naglasio svoju osobnost potrebno je da ima donji dio kojim će taj lom biti omogućen. Plosnati dijamanti ne postoje za uporabu jer na njima više nema željenog loma i ukoliko vam je to stomatolog prodao ili zubni tehničar “ugradio” u krunicu to je običan kristal.

Svoj zubni dijamant možete odabrati na web stranici www.diamondexperts.org/index.html/html/teeth_diamond.html i platiti ga kod nas u ordinaciji. Vrijeme dostave ukoliko ga nema na lageru u Zagrebu je 3 dana.

Zubni dijamanti – cijena:

Cijena je od 2.400 – 10.000 kuna/kom. (320-1.350€/kom.). Nudimo mogućnost kupovine i na kredit putem kreditnih kartica bez kamata i na potrošački kredit.

Ugradnja dijamanta u zub ili zubnu keramičku krunu iznosi 400kn a može je po želji obaviti i Vaš stomatolog u mjestu gdje živite ili zubni tehničar ugraditi u zubnu krunicu.

Certifikat za dijamant ukoliko ga želite dostavljamo zajedno sa dijamantom 3 dana od narudžbe za željeni zubni dijamant. Cijena za certifikat je 500 kn.

Info na mail: dental@dental-croatia.net ili tel ordinacije: +385 1 619 85 93

Bijeli (proziran) zubni dijamant

  • 1.9 mm 2.400 kn
  • 2,0 mm 3.000 kn
  • 2,5 mm 3.500 kn
  • 3,0 mm 4.000 kn
  • 3,5 mm 5.500 kn
  • 4,0 mm 6.000 kn

Ukoliko želite zubni dijamant pink (roze ili ljubičaste) boj ili plavi dijamant to povisuje cijenu 20-30% ovisno o čistoći i boji. Detaljnije na web stranici glavnog distributera: http://www.diamondexperts.org/index.html/html/teeth_diamond.html ili osobno u ordinaciji.

Rezervirajte termin za ugradnju pravog zubnog dijamanta

Ostale stomatološke usluge