Veneers  | Zubne ljuskice

Kad nam zubni laminati (Componeers) ne mogu pomoći zbog otkrhnutih, jače nakrivljenih ili na bilo koji način jače estetski nedostatnih zuba primjenjujemo keramičke zubne ljuskice (veneers) koje su holywood-ski način rješavanja estetskih problema. Stavljaju se da se promijeni boja zuba, posvjetle zubi, promijeni oblik zuba i uljepša osmijeh.

Otporne su na obojenja od kave, čaja i dima cigareta. Keramičke ljuskice mogu zamaskirati nepoželjne defekte kao što su medikamentozna obojenja zuba, puknuća zuba, obojenje od liječenja korijenskih kanala itd. Kao alternativa mogu poslužiti i kod ortodoncije kada su prednji zubi blago nepravilno postavljeni ili ako postoji mali razmak između prednjih zuba.

Stavljanjem keramičkih ljuskica na površinu zuba pacijent dobiva vedar, ravan i prirodan osmjeh te se može uvelike poboljšati osmjeh i kompletan izgled.

Zubne ljuskice – Naručite odmah izradu!

Prvi korak u izradi ljuskica je uklanjanje tankog sloja cakline od 0,6 milimetara na čije će mjesto kasnije doći ljuskica. Ukoliko postoje karijes zub se brusi dok karijes nije odstranjen.

Nakon toga se uzima otisak koji se šalje u zubno-tehnički laboratorij sa željenom nijansom boje. Nakon nekoliko dana trajno cementiramo ljuskicu na zub. Sve zubne ljuskice radimo najboljim CAD/CAM uređajem,

Slavne osobe obožavaju Zubne ljuskice

Image result for veneers celebrities before and after 

Ostale stomatološke usluge