Podočnjaci nestaju uz pomoć hijaluronskih filera

Jednostavno, brzo i bezbolno neoperativno rješenje za smanjenje podočnjaka sa hijaluronskim filerima je svakako najbolja postojeća opcija kad još ne treba operativno djelovati. Trajnost je i preko jedne godine jer je to mjesto izuzetno tanko i absorpcija se tamo dešava sporije nego na ostalim dijelovima gdje možemo aplicirati filere. Jedna ampula je u pravilu dovoljna za ispunjenje svih želja oko podočnjaka.

Zbog svoje visoke stabilnosti i nealergijskih karakteristika izrazito je biokompatibilan sa ljudskim tkivom i može se aplicirati bez prethodne probne aplikacije.

Mjesto ispod očiju kao i usnica ima povećane mogućnosti pojave hematoma koji nakon nekog vremena kompletno nestane.

Proces apliciranja juvederm hijaluronske kiseline je potpuno bezbolan a rezultat je vidljiv odmah nakon aplikacije. Kako hijaluronska kiselina stimulira u organizmu i pojačanu produkciju vlastita kolagena sam se rezultat može još dodatno pojačati.
Trajanje učinka hijaluronskih injekcijskih preparata je uglavnom oko jedne godine ovisno o količini aplicirane hijaluronske kiseline ali i duže ovisno o svakom pojedinom organizmu i njegovom metabolizmu.

Ne propustite priliku za ljepotu i zdravlje! Rezervirajte termin odmah.

Rezervirajte termin